Even voorstellen

Sharon Eeltink

Mijn naam is Sharon Eeltink, 26 jaar en moeder van twee dochters. Al zoekende naar een geschikte baan hoorde ik via mijn vriend over Damink Agrarische Dienstverlening. Ik kwam terecht in een tak van sport die ik niet kende; de pluimveehouderij. Maar al doende leert men, en ik kreeg al snel de verantwoordelijkheid in de stal. Ik voer de dagelijkse controles uit en sorteer de eieren op grootte en bruikbaarheid. Ik ben heel blij met deze nieuwe ervaring. Ook de afwisselende werkzaamheden en het goede contact met de pluimveehouder vind ik erg fijn.      

Thijs Bebseler

Mijn naam is Thijs Bebseler, 28 jaar en woon in Hezingen. Thuis hebben we een melkveebedrijf dat zo ingericht is dat ik fulltime buitenshuis kan werken. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Damink Agrarische Dienstverlening. In de beginjaren werd ik overal ingezet, later als chauffeur op de voermengwagen. Door het volgen van diverse opleidingen en cursussen die mij aangeboden werden ben ik nu klauwverzorger. We werken in een team van vier bekappers. We weten wat we aan elkaar hebben en het is altijd gezellig. Het vertrouwen en de sfeer binnen het bedrijf maken dat ik graag werk bij Damink Agrarische Dienstverlening. 

Henri Kienhuis

Ik ben Henri Kienhuis en woonachtig in Geesteren. Sinds 2014 werk ik bij Damink Agrarische Dienstverlening. Van maandag tot en met vrijdag werk ik als timmerman bij een bouwbedrijf. De laatste jaren bij Saterslo Bouw in een vast team. Daarnaast heb ik in de weekenden een vast melkadres. Ook wanneer een melkveehouder op vakantie is neem ik af en toe de werkzaamheden op het bedrijf over. Juist de afwisseling tussen de bouwwerkzaamheden en de melkveehouderij maken het werken bij Damink Agrarische Dienstverlening voor mij uitdagend.

Saskia Ranter

Ik ben Saskia Ranter, 25 jaar en woonachtig te Radewijk. Tijdens mijn opleiding Dierhouderij ben ik al begonnen als oproepkracht bij Damink Agrarische Dienstverlening. Op dit moment melk ik bij drie vaste adressen, maar dat kan over een half jaar weer totaal anders zijn. De afwisseling maakt het juist heel leuk. Ik vind het fijn om zelfstandig te werken en het bedrijf netjes achter te laten. Als melkster ben je bezig met één van de belangrijkste werkzaamheden op een melkveebedrijf, het is geweldig om die verantwoordelijkheid te krijgen.