Even voorstellen

Koen Damink

Hallo, mijn naam is Koen Damink. Ik ben eigenaar van Damink Agrarische Dienstverlening en Damink Agrarische producten. Ik ben getrouwd met Irma en samen hebben we 4 kinderen. Ik ben begonnen in Weerselo met het bedrijf in 2003. Eerst klauwverzorging en Agrarische Dienstverlening. In 2012 kwam het Loonwerkvoeren bij melkveehouders erbij. In 2016 zijn we verhuisd naar Agelo waar we Agrarische producten zijn gaan verkopen . In 2020 zijn we begonnen met het verkoop van vlees, van eigen Limousin stieren Beter Leven 2**. Bij onze boerderij hebben we een schuur staan, waar we Aogerlerrund bevroren vlees verkopen uit automaten, deze zijn 24/7 per dag geopend. 

Evelyn Broekhuis

Mijn naam is Evelyn Broekhuis, ik woon in Agelo, getrouwd met Joris en we hebben twee leuke meiden. Sinds 2013 werk ik bij Damink Agrarische Dienstverlening, toen was Koen nog gevestigd in Weerselo. De verhuizing naar Agelo en de overname van Damhuis Agrarische Producten heb ik meegemaakt. Dit waren grote, maar leuke veranderingen. Ik ben verantwoordelijk voor de financiële administratie. Omdat er zoveel gebeurd binnen het bedrijf; voeren, klauwverzorging, producten en het Aogeler Rund, maakt dat dit een hele leuke klus is. Daarnaast is de sfeer in het bedrijf gemoedelijk en heb ik hele leuke collega's. 

Jan Dubbeldam

Bij deze wil ik mij ook even voorstellen, ik ben Jan Dubbeldam. Ik heb vele jaren bij een andere agrarische dienstverlener gewerkt met heel veel plezier in verschillende functies. Zowel in de praktijk maar ook op kantoor. Ongeveer 3 jaar geleden hield mijn dienstverband daar heel abrupt op en vrij snel daarna ben ik aan de slag gegaan bij Damink Agrarische Dienstverlening. Mijn taak hier is ervoor te zorgen dat de juiste mensen op de juiste plaats terecht komen zodat de medewerkers met plezier hun werk kunnen doen en dat de klant ook tevreden is. Om dit werk goed te kunnen doen heb je de medewerking van alle medewerkers nodig. Ik ben er blij mee dat we een heel fijn team hebben waarin iedereen zich inzet om met elkaar het werk af te krijgen en dat de klant tevreden is. 

Frederique Molendijk

Mijn naam is Frederique Molendijk, ik woon in Lattrop-Breklenkamp, getrouwd met Jan en we hebben 3 kinderen. Sinds Januari 2022 ben ik werkzaam als Administratief Medewerkster bij Damink op het kantoor. Hiervoor heb ik 25 jaar als Dierenartsassistente gewerkt. Het werk bij Damink bevalt mij goed, in overleg is er alles mogelijk en ik ben erg flexibel wat betreft de werktijden, zodoende kan ik het werk bij Damink prima combineren met mijn werkzaamheden thuis. Het werk als Administratief Medewerkster is erg leuk om te doen, geen dag is hetzelfde en we hebben een heel leuk jong team.  

Koen Lubbers

Mijn naam is Koen Lubbers en ik woon in Albergen. Ik ben gediplomeerd klauwverzorger, en al meer dan 13 jaar werkzaam bij Damink. Het werk als klauwverzorger bevalt mij prima. 1 x per 4-5 weken voer ik in het weekend en kun je me vinden op de Voerwagen. Ook dit is erg leuk om eens afwisseling te hebben in m'n werk. Ik werk al vele jaren met plezier bij Damink.

Luuk Groote punt

Ik ben Luuk Groote Punt, ik woon in Rossum. Daar heb ik samen met mijn ouders een boerenbedrijf. Tijdens mijn opleiding veehouderij heb ik in 2018 een paar weken stage gelopen bij Damink Agrarische Dienstverlening. Sindsdien ben ik er blijven hangen. Ik ben begonnen als allround medewerker en ging mee met de klauwverzorgers. Dit werk vond ik leuk, en al snel werd ik gediplomeerd klauwverzorger ook wordt ik af en toe ingezet voor het loonwerkvoeren. Ik bekap nu 4 tot 5 dagen in de week, en soms in het weekend zit ik op de voerwagen. Het werken bij Damink is goed af te wisselen met het bedrijf thuis.

Teun Scholten-Linde

Hallo mijn naam is Teun Scholtenlinde. Ties is een vriend van mij en zodoende ben ik bij Damink terecht gekomen. Meestal ga ik mee met de klauwverzorgers en help met diverse werkzaamheden tijdens het klauw verzorgen. Ik zorg dat de koeien in de box komen en verricht ik allerlei rand-en spandiensten. Het werk is afwisselend en erg leuk om te doen.

Hidde Scholten Linde

Hallo, ik ben Hidde Scholten Linde en ik woon in Agelo. Dit jaar ga ik naar het ZONE college in Almelo en help ik Koen op de zaterdagen en op vrije dagen. Mijn werkzaamheden bestaan uit het opruimen van het erf, stieren behandelen en ik help mee klauw verzorgen. Ook heb ik sinds kort mijn tractor rijbewijs gehaald, en heb het loonwerkvoeren geleerd.

Patrick Koehorst

Mijn naam is Patrick Koehorst en ik woon in Tilligte. Ik ben sinds 2015 werkzaam bij Damink. Ik rijd op de voerwagen. Elke dag rijd ik met veel plezier naar de veehouders om hun koeien te voeren. Mijn werk vind ik leuk omdat ik contact heb met de boeren en geniet van mijn vrijheid die ik heb op de voerwagen. Ook help ik soms met het nabezorgen van producten en breng de veehouders dan hun bestelde producten. Dit maakt mijn werk afwisselend, we hebben een leuk team en onderling veel gezelligheid.

Ties Oude Wesselink

Mijn naam is Ties Oude Wesselink, en ik woon in Geesteren. Mijn werkzaamheden bestaan bij Damink uit loonwerkvoeren bij veehouders. Dit vind ik fantastisch om te doen, het is mooi om te zien hoe je tijdens het voeren alle koeien kunt voorzien van vers voer. Na een jaar in Texas te hebben gezeten, ben ik weer blij om in Twente te zijn. Het mooie aan het loonwerkvoeren is dat je elke dag onderweg bent, je spreekt veel mensen en bent bezig met een belangrijk onderdeel van de melkveehouderij. Ook help ik soms mee op het erf bij Damink.

Jurgen Roerink

Bij deze wil ik mij ook graag even voorstellen, mijn naam is Jurgen Roerink en ik woon in Enschede. Thuis hebben we een melkveebedrijf en zuivelboerderij waar ik graag werkzaam ben. Als het druk is of ze zitten verlegen bij Koen, dan help ik hem graag voort. Ik zit dan op de voerwagen. Mijn werk vind ik super mooi, ik zou het niet anders willen. Ik heb thuis werk genoeg, maar zo nu en dan help ik Koen uit nood.

Sietse Arens

Hallo, mijn naam is Sietse Arens en ik woon in Agelo. In het dagelijks leven ben ik thuis aan het werk op onze boerderij. Als het druk is bij Damink spring ik bij. Je kunt me dan vinden op de voerwagen. Loonwerkvoeren vind ik prachtig om te doen. Het is dankbaar werk, en het geeft een goed gevoel als alle koeien weer lekker staan te eten.

 

 

Harrie Damhuis

Hallo mijn naam is Harrie Damhuis, ik heb een aantal jaren geleden de agrarische producten overgedragen aan Koen. Een paar keer per week ben ik te vinden in het magazijn, om op te ruimen, en allerlei klusjes te fiksen. Ook bezorg ik producten bij de veehouders, die ze besteld hebben. Ik vind het leuk om nog een paar keer per week actief te zijn in het bedrijfsleven. 

Arjan Oude Nijhuis

Mijn naam is Arjan Oude Nijhuis, en ik woon in Tilligte. Thuis hebben we een vleesveebedrijf met blonde ‘d Aquitaine koeien. Sinds 2007 werk ik bij Damink Agrarische Dienstverlening. Ik ben begonnen met alle voorkomende werkzaamheden in de melkveehouderij zoals melken, scheren, melkrobots opstarten en loonwerkvoeren. Later heb ik ook gewerkt bij bedrijven buiten de veehouderij zoals zonnepanelen installeren, roosters opruwen, hekwerk plaatsen en bij een bouwbedrijf in de betonploeg. Sinds januari 2016 zijn we een samenwerking aangegaan met Damhuis V.O.F. en is mij de kans geboden bij veehouders agrarische producten te verkopen. Hiervoor heb ik een aantal cursussen en trainingen gevolgd om dit zo goed mogelijk te doen. De zelfstandigheid, de goede werksfeer en het vertrouwen maken dit voor mij een mooie uitdaging. Damink Agrarische Dienstverlening is een bedrijf die mij veel afwisseling biedt en het is ook prima te combineren met het bedrijf thuis.

Daan Hofhuis

Hallo, ik ben Daan Hofhuis en ik woon in Tubbergen. Ik ben sinds 2022 werkzaam bij Damink. Hiervoor heb ik gewerkt als ongedierte bestrijder. Het werk bij Damink bevalt mij goed. Het is leuk om klanten te bezoeken. Ik rijd op de verkoopwagen met producten. Je komt overal en het contact met de veehouders vind ik erg leuk. We hebben een leuk team, en een hoop lol samen. 

Teun Huirne

Mijn naam is Teun Huirne, ik woon in Agelo. Ik ben sinds kort werkzaam bij Damink, Koen is mijn zwager en nadat ik vele jaren in de varkens sector gezeten heb, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Hierdoor ben ik bij Damink terecht gekomen. Ik ga mee met de klauwverzorgers, ook bekap ik zelf de koeien, rijdt op de voermengwagen en ben een manusje van alle voorkomende werkzaamheden. Ook ben ik verantwoordelijk voor het magazijn, van de agrarische producten.

Thomas Smoorenburg

Mijn naam is Thomas Smoorenburg. Ik woon in Borne. Ik ben afgestudeerd paraveterinair. Al een aantal jaren ben ik werkzaam als uitzendkracht bij een dierenartsenpraktijk in Tubbergen en daarnaast werk ik bij een drietal varkenshouders waar ik alle voorkomende werkzaamheden uitvoer. Omdat mijn arbeidsovereenkomst bij mijn vorige werkgever niet werd verlengd, maar de opdrachtgevers mij wel wilden behouden, heb ik contact gezocht met Koen Damink. In goed onderling overleg voer ik nu dezelfde werkzaamheden uit, maar dan via Damink Agrarische Dienstverlening.  

Richard Diepenmaat

Mijn naam is Richard Diepenmaat, ik woon in Hertme. Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Damink Agrarische Dienstverlening. Oorspronkelijk kom ik uit de varkenshouderij. Daarnaast deed ik ook werk in de bouw en installatie. Al deze werkzaamheden wilde ik graag onderbrengen bij één werkgever, en dat kon bij Damink. Ik overleg zelf met mijn opdrachtgevers wanneer en waar ik werk, dit geeft mij veel vrijheid en daarmee ook veel plezier in mijn werk. Ik ben heel tevreden over Damink en er kan veel in goed overleg. 

Mark Kloosterman

Ik ben Mark Kloosterman, en woon in Lemselo. Thuis heb ik een melkveebedrijf met mijn ouders. In 2012 ben ik begonnen als allrounder bij Damink Agrarische Dienstverlening. De werkzaamheden die ik veel heb gedaan zijn; melken, scheren en robots opstarten. Momenteel werk ik al enige tijd bij Groote Punt Dienstverlening. Daar help ik met diverse werkzaamheden.. Ik vind het mooi om bij verschillende klussen mee te helpen, je leert er veel van, en je ziet dingen die ik ook zo zou willen doen, of juist helemaal niet. Ik hou van een geintje op zijn tijd en daar is ruimte voor bij Damink, dat maakt de sfeer goed en zo blijft het werk uitdagend.  

 

Henri Kienhuis

Ik ben Henri Kienhuis en woonachtig in Geesteren. Sinds 2014 werk ik bij Damink Agrarische Dienstverlening. Van maandag tot en met vrijdag werk ik als timmerman bij een bouwbedrijf. De laatste jaren bij Steggink Bouwbedrijf in Reutum. Het werken bij Damink Agrarische Dienstverlening bevalt mij prima.